WETBOEK DER LIEFDE

Met héél Nederland schrijven aan een machtig mooi boek, het ‘Wetboek der Liefde’? De intentie is er, de titel en het ISBN nummer. Nu nog een heleboel liefdevolle mensen uit alle windstreken en alle leeftijden om het een waardevolle inhoud te geven. 

We dachten dat het best fijn is elkaar met een beetje liefde te voeden. Het leuke is, je hoeft er geen schrijftalent voor te zijn. Sterker nog: je hoeft je ook niet te beperken tot schrijven, je mag ook tekenen, kleuren (het liefst buiten de lijntjes), jouw kunstwerk, muziek, podcast of video uploaden. Zolang het maar jouw eigen originele bijdrage is. 

We verzamelen alle liefde online. Wow! Wat krachtig is dat. De 111 mooiste, liefste, verwonderlijkste bijdragen plaatsen we in het boek. (Dit boek komt begin 2023 uit.) Doe je mee?

DOE JE MEE WAT LIEFDE TE DELEN?

Je hoeft geen schrijftalent te zijn. Het gaat ons erom dat je het stuurt vanuit je hart. Mocht je per ongeluk een spel- of typfoutje maken, dan halen we die er gewoon voor je uit. En alle andere creatieve vormen zien we belangstellend tegemoet. Eigenlijk zijn we niet zo van regeltjes. Maar het is ook wel handig als je weet wat de bedoeling is en wat kan.

Je bijdrage

Jouw bijdrage voor het Wetboek der Liefde kan zijn:

– schrijfsel, mag 1 woord zijn, 1 zin, mag ook een heel velletje zijn (max 500 woorden)

– gedicht, tekening, kunstwerk, foto

– vlog, video, podcast, muziekstuk (max 5 min, insturen alleen via een url)

– en alle andere creatieve uiting die wij nog niet verzonnen hebben.

Je inzending kun je sturen naar info@wetboekderliefde.nl.  Heb je er een leuke foto bij? Hoeft niet. Dan maken wij een passende afbeelding bij je inzending. Uitgebreide info lees je op www.wetboekderliefde.nl.

 

Copyright en gebruiksrecht

Je bijdrage aan het ‘Wetboek der Liefde’ is vrijwillig. Je naam en als je wilt je leeftijd en je url worden bij jouw creatie vermeld, het is immers door jou gemaakt. Je houdt dus altijd het copyright van je inzending. Met het insturen geef je het Wetboek der Liefde het gebruiksrecht voor online en print gebruik van je inzending, ook voor eventueel commercieel gebruik. 

WETBOEK DER LIEFDE

Héél Nederland schrijft mee aan dit belangrijke boek.

www.wetboekderliefde.nl

gedrukte versie, voorjaar 2023 – ISBN nummer 9789464372151

Meld je aan