PROJECTTAFELEN

Je loopt al lang met een idee, maar het komt maar niet van de grond. Omdat er steeds iets tussenkomt, niet weet waar te beginnen, je niet het juiste netwerk denkt te hebben, niet voldoende startbudget, of nog zo een paar beren waar je tegenaan loopt.
Herkenbaar? Kom dan tafelen bij Broederplaats en realiseer je plannen. 

Bij ProjectTafelen gaan we uit van de gevenomie. Je kunt geheel gratis en vrijblijvend mee tafelen. En wie weet kun jij een een ander ook weer verder helpen en inspireren. Lees verder onder de foto’s.

WAT IS DE BEDOELING?

Op 1 april (ja, echt waar!) organiseerden we de eerste ProjectTafel. In eerste instantie even als proefje. En wat een geslaagde avond. Dat lag echt niet alleen aan de homemade appeltaart. Het leuke was dat iedereen kon putten uit de ervaring en het netwerk van de ander.  Gedurende de zomer hebben we meerdere ProjectTafels gehad. 

OOK JE PLAN DE WERELD INSLINGEREN?

Regelmatig organiseren we een nieuwe ProjectTafel waarin iedereen zijn/haar vorderingen, successen, blokkades, hulpvragen kan op tafel kan leggen. Om met elkaar je idee, project succesvol de wereld in te brengen.

Aanmelding of nieuwsgierige vragen? Stuur ons een mail, info@broederplaats.nl. Of vul het aanmeldformulier in.

PROJECTTAFELEN

Deze ProjectTafel is geweest, maar een nieuwe datum is in de maak. Maar vast aanmelden kan wel. Of blijf op de hoogte via ‘Stay Tuned’. 

Meld je aan