PHOTO UP | 26 februari

Ken je het programma ‘Het Perfecte Plaatje’? Nou, zoiets dus. Wil je jezelf ook uitdagen je allerbeste foto te maken? Schrijf je dan snel in!

In Photo Up ga je met de nodige uitleg, tips en trics van superfotograaf Etienne Oldeman aan de slag met uitdagende opdrachten. En, net zoals in het programma: we hebben een jury, een prijs voor de beste foto, een certificaat voor alle deelnemers én heel veel gezelligheid.

Het thema van deze eerste Photo Up is scherp-op-onscherp. Hoe spannend kun je je foto maken door veel meer gebruik te maken van scherptediepte. En dat in de ambiance van het kasteel op een prachtig landgoed, mét een prijzenpakket.

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

 

Thema van deze Photo Up dag is uitdagen met scherp-op-onscherp, en dat in de ambiance van het kasteel. 

De dag is onder begeleiding van fotograaf Etienne Oldeman en Pauline Teunissen. De uitdaging is om met alle instructies en oefeningen jouw allerbeste foto te maken binnen de kamers van dit thema. De winnaar gaat met zijn prijs naar naar huis. Iedereen heeft deze dag geleerd het scherptediepte tot het uiterste te benutten en ontvangt een certificaat voor deelname. De dag wordt natuurlijk goed verzorgd met koffie, thee, lekkers, uitgebreide lunch en een drankje om de dag af te sluiten.

09.00 – 9.30 uur Inloop, koffie, thee, lekkers.

09.30 – 12.30 De ochtend staat in het teken van welkom en uitleg, technische briefing over verschillende camera instellingen, handmatig versus automatisch, sluitertijden, ISO instellingen, oefeningen, tips en trics.

12.30 – 13.30 Gezamenlijke Lunch.

13.30 – 17.00 De middag staat in het teken van het maken van jouw beste foto, waarin je het geleerde in de praktijk gaat brengen binnen het kader van de opdracht. Je werkt in duo’s, maar je levert jouw persoonlijke foto in. Ook alle feedback met tips wordt besproken.

17.00 – 18.00 Prijsuitreiking en uitreiking certificaten onder het genot van een afsluitend drankje.

 

 

Datum: Zaterdag 26 februari 2022. Locatie: Landgoed Zonheuvel te Doorn. Inclusief koffie, thee, fris, lekkers en uitgebreide lunch. Prijs deelname € 175, studenten € 125. Bedragen zijn inclusief btw. Let op: beperkt aantal deelnemers.

 

Je werkt met je eigen fotocamera. Mocht je deze niet hebben dan kun je deze bij ons tegen een zeer schappelijk bedrag huren of kijk voor het huren Budgetcam.

 

 

Aanmelding of nieuwsgierige vragen? Stuur ons een mail, info@broederplaats.nl, of bel: 06-15055305. Voor inschrijving vul je het onderstaande aanmeldformulier in. Je ontvangt dan alle benodigde informatie uitgebreid in je mail.

PHOTO UP

Zaterdag 26 februari 9.30 – 18.00 uur. 

Locatie: Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

Kosten voor een hele dag, inclusief koffie, thee, uitgebreide lunch € 175. Studenten € 125.  

Meld je aan