Het Nieuwe Uiteten | 15 november

ELKE 3e MAANDAG VD MAAND

Een avondje gezellig uiteten. Niet in een restaurant, maar aan een eettafel ergens in een woonhuis bij jou in de buurt. Of aan jouw eettafel. Het Nieuwe Uiteten is elke derde maandag van de maand van 18.00 – 21.00 uur.

Aan elke tafel (in principe) vier gasten. En 1 ervan kookt (jij misschien?). Spannend dus, want je hebt vooraf geen idee wie je tafelgenoten zijn. Ervan uitgaande dat iedereen die Het Nieuwe Uiteten wel ziet zitten, dat vooral doet voor de gezelligheid en het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten.

Laat dit nou de allereerste ronde zijn van dit kersverse initiatief. Ben jij erbij? 

Bij veel belangstelling gaan we dit natuurlijk vaker doen, maar zoiets moet groeien. Vertel het dus lekker verder :-). Lees verder onder de foto’s.

HOE WERKT HET?

HOE GEEF JE JE OP?
  • Je geeft je op met onderstaand aanmeldformulier. Voor de tafel van 15 november kun je je aanmelden t/m 11 november.
  • Als je met iemand samen wil deelnemen, geef dan van beide personen de gegevens op, op hetzelfde aanmeldformulier.
  • Geef je naam, adres en 06-nummer op. Of je wel/niet wil koken/gasten in je huis ontvangen. En evt. opmerkingen waar we rekening mee moeten/kunnen houden. 
 
HOE GAAT HET MET BETALEN?
  • Na je aanmelding, sturen we je een tikkie à € 18,65 voor deelname.
  • Als we alle deelnemers hebben ‘verzameld’, delen we de tafels in en weet je waar je gaat eten en wie er voor je gaat koken.
  • Ben jij degene die thuis kookt? Dan ontvang je van ons € 55 op je rekening voor de boodschappen en wat extra info. Maak er wat lekkers van!
 

Spannend hè? Vinden wij ook. We hopen natuurlijk dat dit initiatief groeit. De volgende Het Nieuwe Uiteten is op 20 december a.s. Vertel het dus lekker verder. 

Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben, stel ze gerust,  info@broederplaats.nl of 06-15055305

HET NIEUWE UITETEN

Elke derde maandag van de maand organiseren we Het Nieuwe Uiteten.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in op de ‘Stay Tuned’ maillijst.

Meld je aan